Tisztelt Ügyfelünk!

2018. május 25-től életbe lépett az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR), amely a felhasználók személyes adatainak még szélesebb körű védelmét szolgálja.
Hitelintézetünk elkötelezett az általa kezelt adatok, így a személyes adatok jogszabályoknak megfelelő kezelése mellett, kiemelt figyelemmel az adatok bizalmassága, sértetlensége és rendelkezésre állása tekintetében. A GDPR előírásaihoz igazodva a felkészülési folyamat részeként aktualizáltuk az adatkezelési tájékoztatónkat, melyet weboldalunkon is közzétettünk.

Tájékoztatónk ezen linken is elérhető: Adatkezelési tájékoztató

Az adatvédelmi tájékoztatóval kapcsolatos kérdéseikre a tájékoztatóban megjelölt elérhetőségen állunk az érintettek rendelkezésre.

Üdvözlettel: Az Ön pénzügyi partnere.
CENTRÁL TAKARÉK
  1. Kezdőlap
  2. Hírek
  3. Adjon lendületet vállalkozásának!

Adjon lendületet vállalkozásának!

Új szolgáltatás: VOSZ Pont Veresegyházon

Széchenyi hitelekhez

 

Igénylés folyamata


A regisztráció a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara irodáiban, vagy az úgynevezett VOSZ Pontokon történik.

 

Örömmel tájékoztatjuk, hogy 2016. szeptember 1-től a CENTRÁL TAKARÉK Szövetkezet veresegyházi kirendeltségében működő VOSZ ponton is regisztrálhat.

 

A Széchenyi  hitelprogram termékeinek igényléséhez szükséges dokumentumokat be lehet szerezni a kirendeltségünkben, de azok akár letölthetőek az Internetről (http://www.kavosz.hu/) is. 

 

Ha nálunk intézi regisztrációját időt, pénzt és fáradságot takarít meg!

 

A gyors regisztrációnak és hitelbírálatnak köszönhetően Ön az igénylés benyújtástól számított 2-3 héten belül hitelhez juthat.

 

Bővebb információ a KA-VOSZ Üzletszabályzatában valamint az Agrár Széchenyi kártya Üzletszabályzatában található.

Hirdetmények