Hogyan tisztítsam a szőnyegeket?

De ha az otthoni körülmények jobban megfelelnek Önnek, próbálja meg saját maga megtisztítani a kupacot. Ehhez tudnia kell, hogy melyik tisztítás alkalmas a szőnyegre. Olvassa el a termék hátoldalán található információkat. A gyártó ott jelzi az engedélyezett tisztítási módokat. Az amatőr szőnyegszárító más, mint a professzionális. A házban nincs speciális felszerelés szerves oldószerben vagy vízzel történő tisztításhoz. Az otthoni szőnyegápolás kicsit olyan, mint a biotisztítás – kézi tisztítás tisztítószerekkel. Hogyan kell csinálni, mire kell figyelni?

Önkiszolgáló szőnyegtisztítás otthon

Vegyszerek és berendezések

A szőnyegek professzionális tisztítása mindig a portalanítással kezdődik. Javasoljuk, hogy ne hagyja figyelmen kívül ezt a szabályt otthon. Használjon porszívót a por eltávolítására a bolyhokról. Akkor a későbbi kezelés népi jogorvoslatokkal vagy háztartási vegyszerekkel hatékonyabb lesz. Rendszeres karbantartással a bevonatok sokáig megőrzik méltó megjelenésüket. Előfordulhat, hogy tulajdonosuknak nincs szüksége szőnyeg vegytisztításra, eltávolítással. Ha van egy gőztisztító a háztartási készülékek arzenáljában, akkor sokkal könnyebb gondozni a halomtermékeket. A gőzkezelés párhuzamosan egy jó samponnal eltávolítja a friss foltokat és elpusztítja a mikroszkopikus atkákat. Hatékonyan tisztíthatja a szőnyeget samponnal, folyékony szappannal, háztartási mosópor oldattal, halmaztermékekhez való spray -vel. Bármely terméket habnak kell felverni. Maximális tisztítóerővel rendelkezik. Szivaccsal vagy puha kefével vigye fel a halomra, és hagyja néhány percig. A maradék habot oldott szennyeződéssel tiszta, nedves ruhával távolítsa el. A mosószer eltávolítása után a nedves bevonatot száraz, puha ruhával el kell törölni, és hajszárítóval kell szárítani.

Tisztítási tippek

A rövid alvással rendelkező termékek szerények, nehéz elrontani őket. Száraz és nedves tisztítás elfogadható. Ne használjon túl kemény vagy túl erős kefét. Akkor a szőnyeg, szőnyeg tiszta lesz, gyűrődések, kopasz foltok nélkül. Terpentinnel, ecettel, ammóniával tisztíthatja őket. A hosszú halom szeszélyesebb. A túl kemény ecsetelés vagy a túl nagy súrlódás károsíthatja. A legjobb a habot mikroszálas kendővel felvinni. Tedd ezt gyengéd, gyengéd mozdulatokkal a halom irányába. Hagyja rajta a habot 10-15 percig. Törölje le a burkolatot tiszta, nedves, majd száraz ruhával. Fontos a szőnyeg szárítása, mert nedves termékben penész és penész is kialakulhat. A bevonat dohos szagot vesz fel, amelyet amatőr eszközökkel nem lehet eltávolítani. A CLEAN EVERYTHING cég szőnyegtisztítást és eltávolítást kínál saját műhelyébe. Örömmel gondoskodunk gondjairól, miután megkaptuk a vegytisztításra és exportra vonatkozó megrendelést. Egyébként a szállítás oda és vissza is benne van az árban.

Как почистить ковер в домашних условиях

Természetes és szintetikus szálakból készült szőnyegek tisztítása

A legkényesebb ápolást a selyemszőnyegek, a viszkóz és a kézzel készített gyapjú termékek igénylik. Legyen óvatos és óvatos a régi és rozoga szőnyegekkel. Általában nem javasoljuk a selyemtárgyak saját tisztítását. Csak a műhelyben végzett vegytisztítás alkalmas rájuk. Egy speciális dobba helyezik, amelybe szerves oldószert táplálnak. Szárítsa meg a bevonatot lapított állapotban vízszintes felületen, jó szellőzéssel. Ezt otthon nem teheti meg. A gyapjúszőnyeget porszívóval és gőztisztítóval tisztítják. A szennyeződéseket szódával, ecettel, keményítővel, sóval távolíthatja el tőlük. A vegytisztítás vagy a professzionális biotisztítás alkalmas finom, kézzel készített, ritka, antik szőnyegekhez. Nem javasoljuk, hogy kockáztasson ilyen értékes tárgyakat. Hagyja, hogy a szakemberek vigyázzanak rájuk. A szintetikus szálak gondozása sokkal könnyebb. A szőnyeget rendszeresen porszívózni kell. Időnként végezzen nedves tisztítást. A foltokat azonnal el kell távolítani. Ehhez össze kell gyűjtenie a folyadékot száraz szalvétákkal, majd habos oldattal, sóval, ecettel tisztítsa meg.

Különböző színű tisztító halom – mire kell figyelni

A sötét halmot nem kell liszttel, keményítővel, szódával tisztítani. A szürke virágzás és a fehér foltok még erős porszívóval sem távolíthatók el. Jobb, ha az ilyen bevonatokat ecet, ammónia, szőnyeg samponok oldatával kezelik. A sárga csíkokat hagyó citromlevet nem szabad fehér halomra felvinni. Só, szódabikarbóna, keményítő használható. Speciális habszőnyegtisztítók alkalmasak. Ügyeljen arra, hogy a kiválasztott sampon mely szálakhoz alkalmas!

18 370 hozzászólás


 1. Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021 року,
  які вже вийшли Ви можете дивитися українською на
  нашому сайті link

 2. Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021 року, які вже вийшли
  Ви можете дивитися українською на нашому сайті Link

 3. Новинки фільми, серіали, мультфільми 2021
  року, які вже вийшли Ви можете дивитися українською на
  нашому сайті Link

 4. Нові сучасні фільми дивитися українською мовою онлайн в хорошій якості HD link

 5. ❤️ Alice want to meet you! Click here: https://clck.ru/ehZn7?h=ecb80a7986aa86ef4b620f8fabebedc2- ❤️ szerint:

  5xwljgi

 6. ❤️ Christine want to play with you! Start play: https://telegra.ph/insta-sex-04-14?h=ecb80a7986aa86ef4b620f8fabebedc2- ❤️ szerint:

  vahoilzq

 7. [url=http://clonidine.digital/]clonidine cost australia[/url] [url=http://trazodone.cfd/]trazodone tablet 50 mg[/url] [url=http://buydiclofenac.shop/]diclofenac sodium 100mg[/url] [url=http://buyphenergan.shop/]phenergan 25 mg over the counter[/url] [url=http://ivermectin.church/]ivermectin goodrx[/url] [url=http://accutane.digital/]canadian pharmacy accutane[/url] [url=http://effexor.store/]wellbutrin effexor[/url] [url=http://bactrim.store/]bactrim otc[/url] [url=http://acyclovir.shop/]otc zovirax[/url] [url=http://paxil.cfd/]paroxetine coupon[/url] [url=http://clopidogrel.store/]plavix 75 mg generic[/url] [url=http://propranolol.cfd/]propranolol 80 mg er[/url] [url=http://buydiflucan.shop/]diflucan fluconazole[/url] [url=http://augmentin.best/]amoxicillin 500 without prescription[/url] [url=http://diflucan.works/]diflucan india[/url] [url=http://lexapro.cfd/]lexapro 10 mg price usa[/url] [url=http://tizanidine.shop/]503 tizanidine 4mg[/url] [url=http://medrol.online/]medrol 50 mg[/url] [url=http://advair.store/]advair cost in canada[/url] [url=http://buygabapentin.shop/]gabapentin where to buy[/url]

 8. [url=http://buyzofran.shop/]zofran tablet price[/url] [url=http://bactrim911.com/]drug bactrim[/url] [url=http://lisinopril.cfd/]losartan lisinopril[/url]

 9. Visszajelzés: bahis siteleri