SZÉCHENYI BERUHÁZÁSI HITEL

A Széchenyi Beruházási Hitel legfeljebb 100 millió Ft összegben, akár 10 éves futamidőre is igényelhető, államilag támogatott, a vállalkozás beruházásai, fejlesztései megvalósítását segítő hitel, mely hosszú távon szolgálja vállalkozása működését, versenyképességét, törlesztésével pedig alkalmazkodik a beruházás megtérüléséhez.

MIÉRT ELŐNYÖS?

Kedvező kondíciójú, állami kamattámogatással nyújtott beruházási hitel
már néhány hét alatt akár 100 millió Ft hitelhez juthat,
gyors és egyszerűsített a hitelbírálat,
az ország közel 300 pontján igényelhető
 

 

KIK IGÉNYELHETIK?

 • - minden olyan KKV, amely egyéni vállalkozóként vagy egyéni cégként, illetve az Üzletszabályzatban meghatározott gazdasági társaságként vagy szövetkezet formájában legalább két éve működik.
  - köztartozás mentesség szükséges és a KHR rendszerben nem lehet az igénylőnek késedelmes kölcsöne
  - meg kell felelni a Széchenyi Kártya Program Üzletszabályzatában meghatározott egyéb feltételeknek.
   

 

A HITEL ÖSSZEGE

Az igényelhető hitel összege minimum 1 millió Ft, majd 100 000 forintonként emelkedő összegű lehet egészen 100 millió Ft-ig
Az igénylőnek a tervezett beruházás összköltsége minimum 20%-ának megfelelő saját erővel szükséges rendelkeznie
 

 

A HITEL FUTAMIDEJE

A hitel futamideje minimum 12, maximum 120 hónap, ezen belül a maximum 18 hónapos rendelkezésre tartási idő alatt bármikor – akár több részletben is – lehívható.
 

 

A HITEL FOLYÓSÍTÁSA ÉS TÖRLESZTÉSE

A hitel folyósítása a beruházáshoz kapcsolódó beszerzésekre vonatkozó számla alapján történik.
A vállalkozás a tőke törlesztésére a beruházás megtérülésétől függően akár 2 éves türelmi időt is kaphat, így a tőketörlesztést csak a türelmi idő letelte után kell megkezdenie havi, vagy negyedéves gyakorisággal.
 

 

A HITEL BIZTOSÍTÉKAI

 • - egyéni vállalkozók, illetve társas vállalkozások esetén nagykorú magyar állampolgár vagy Magyarországon minimum 3 éve állandó lakóhellyel rendelkező Európai Unió tagállam-állampolgár magánszemély készfizető kezességvállalása,
  - a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. készfizető kezességvállalása, valamint
  - a Hitelintézet javára kiállított felhatalmazás azonnali beszedési megbízásra.
  - a beruházás tárgya (ingatlan vagy ingóság)
  - a Hitelintézet döntésétől függően további biztosíték bevonható
   

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Széchenyi Beruházási Hitel igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben. A Széchenyi Beruházási Hitel kizárólag a Fontos tudnivalók menüpontjában feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhető el.

Hirdetmények