1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Hitelek
 4. AGRÁR HITELEK
 5. TAKARÉK AGRÁR BERUHÁZÁSI HITEL

TAKARÉK AGRÁR BERUHÁZÁSI HITEL

A Takarék Csoport kifejezetten a szőlő szerkezetátalakítási programban résztvevő szőlészgazdák igényeire szabott finanszírozási megoldást kínál Vállalkozása számára.A konstrukció keretében a  1/2018. (II. 1.) FM rendelet szerinti, szőlőültetvények szerkezetátalakítási és átállítási támogatásban részesülő vállalkozások számára beruházási hitel vehető igénybe.

Milyen célokra vehető igénybe?

 

beruházás
 

Kik vehetik igénybe?

 

Mikro, kis- és középvállalati szegmensbe tartozó őstermelő, egyéni vállalkozó és bármely társasági formában működő agrárvállalkozás - ideértve az egyéni céget és a szövetkezetet is -, amely a KKV törvény hatálya alá tartozik és az 1/2018. (II. 1.) FM rendelet szerinti szőlő szerkezetátalakítási és átállítási beruházási tevékenységhez elnyert támogatással, azaz jóváhagyott egyéni tervvel rendelkezik.
 

Miért válassza a Takarék Agrár beruházási hitelt?

 

 • -  rugalmas törlesztés
  -  nem szükséges önrész
  -  kedvező díjak
  -  magasabb összegű finanszírozást igénylő Ügyfeleknek egyedi konstrukciók

 

Mekkora az igényelhető hitelösszeg?

 

minimum 1 millió Ft – maximum 100 millió Ft vagy a MÁK által az egyéni terv jóváhagyásáról kiállított határozatban szereplő támogatási összeg. (a kettő közül az alacsonyabb összeg)
 

Milyen futamidővel igényelhető?

 

Minimum: 2 év.
Maximum: a tőketörlesztési türelmi idő lejáratát követően 10 év 
 

Milyen hitelfedezet szükséges?

 

Felhatalmazó levél más pénzintézetnél vezetett számlára
Magánszemély készfizető kezessége
Ingatlan fedezet
 

 

A Takarék Agrár beruházási hitel konstrukciót keresse a Takarék Csoport értékesítési hálózatában!

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül a Ptk.6:64§-a szerinti ajánlatnak, nem jelent a Hitelintézet részéről szerződéskötési kötelezettséget. A Takarék Agrár Beruházási Hitel igénybevételének részletes feltételei megtalálhatóak a Vállalkozások számára nyújtott hiteltermékek Általános Szerződési Feltételeiben és a Vállalkozói Hitel és Garancia Ügyletek elnevezésű Hirdetményben. A Takarék Agrár Beruházási Hitel kizárólag a Fontos tudnivalók menüpontjában feltüntetett Takarék Csoport-tagok értékesítési hálózatában érhető el.

Hirdetmények