Elektronikus Internet Bank

Otthonról gyorsan, biztonságosan és kényelmesen szereti ügyeit intézni?

Vegye igénybe EIB szolgáltatásunkat, amelynek segítségével az összes olyan pénzügyi művelet elvégezhető, ami a mindennapi pénzügyek intézéséhez szükséges.

 

Takarékszövetkezet az EIB szolgáltatással olyan lehetőséget kínál, amely a lehető legnagyobb biztonság mellett, az Internet technológiáján alapulva, sokrétű megoldást biztosít. Az EIB rendszer használatával a nap 24 órájában – az informatikai rendszer zárási periódusai kivételével – az Interneten keresztül lehet kapcsolatba lépni a Takarékszövetkezettel.

 

Lekérdezheti számlaegyenlegét, nyomon követheti bankszámlájának forgalmát, otthonról intézheti átutalásait, betétlekötéseit, rögzítheti és módosíthatja rendszeres átutalási megbízásait.

 

Takarékszövetkezetünk 2016. április 19-től új Internet Bank szolgáltatást vezetett be, mely arculati és kezelési változásokat is jelentett.

 

Ügyfeleink a Virtuális chipkártya alkalmazás-t (ViCA) is igénybe vehetik az EIB-vel egyidejűleg. Ez egy újfajta hitelesítő eszköz, melyhez minimum Android 2.2 vagy IOS 6.0 operációs rendszer (iphone 4) használata szükséges. A ViCA alkalmazás is ingyenesen áll rendelkezésükre az EIB bevezetésével.

Csatolt dokumentumok:

Hirdetmények