1. Kezdőlap
  2. Vállalatok
  3. Hitelek
  4. Folyószámlahitel

Folyószámlahitel

Azon vállalkozások részére, akiknek rendszeresen jelentkező likviditási problémái vannak, fel szeretnének készülni a váratlan lehetőségekre, kiadásokra, Takarékszövetkezetünk legrugalmasabb hitel konstrukcióját ajánlja, a folyószámlahitelt.

A folyószámla hitelkeret pénzforgalmi bankszámlájához kapcsolódik, így bármikor hozzáférhet.

 

A folyószámla-hitelkeret rendeltetése, hogy az ügyfél szokásos üzletmenetéhez alkalmazkodva folyamatosan biztosítsa a gazdálkodási folyamat során előre kiszámítható pénzszükséglet kiegészítő forrásait. A hiteltípus alapvető célja a pénzgazdálkodásban jelentkező hullámzások kiegyenlítése oly módon, hogy a gazdálkodás terjedelméhez és jellegéhez igazodva a pénzforgalmi egyensúly megőrzéséhez a Takarékszövetkezet ismétlődően igénybe vehető pénzforrást tart az ügyfél rendelkezésére.

 

Miért előnyös?

 

  • A folyószámlahitel vállalkozásában felmerülő költségeire szabadon igénybe vehető.
  • A folyószámlahitel fedezetet nyújt a váratlan költségekre, segítségével kihasználhatja a felbukkanó lehetőségeket, kiegyensúlyozott gazdálkodást biztosít.
  • A hitelkeret folyószámlájához kapcsolódik, így automatikusan hozzáférhet, mindig csak az éppen szükséges összeget felhasználva, rugalmas kondíció.
  • A pénzforgalmi számlájára érkező bevételek azonnal hitelkeret törlesztésére fordítódnak, így kevesebb kamatot kell fizetnie.

 


A folyószámla-hitelkeretet elsősorban azoknak az ügyfeleknek ajánlja a Takarékszövetkezet, akik a pénzintézetünkkel legalább féléves számlavezetési kapcsolatban állnak és számlaforgalmukat teljes körűen, vagy meghatározó részben nálunk bonyolítják.

 

A hitel futamideje maximum 12 hónap.

 

A hitel igénybevételének további feltételeiről, kérelem benyújtásához szükséges dokumentumokról kérjük, érdeklődjön Kirendeltségeinkben, munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.

 

A Takarékszövetkezet a hatályos ügyleti kamat és egyéb díjak mértékét a mindenkori Hirdetményben teszi közzé.

Hirdetmények