Széchenyi beruházási hitel

Széchenyi Beruházási hitel a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvező kamatozású, államilag támogatott hitelkonstrukció

Széchenyi Beruházási hitel célja az igénybevételi feltételeknek megfelelő vállalkozások fejlesztéseinek, beruházásainak megfelelő formában, hosszútávon történő finanszírozása ez által a beruházási kedv ösztönzése, a vállalkozások versenyképességének fenntartása beruházásainak támogatása.


Segítségével a pályájuk kezdetén lévő, de legalább már két éve működő vagy akár már régóta tevékenykedő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással beruházási hitelhez juthatnak.

 

A hitel célja 

 

  • ingatlan építése, vásárlása, fejlesztése;
  • új vagy használt gép, berendezés, egyéb tárgyi eszköz beszerzése;
  • a beruházáshoz kapcsolódó forgóeszköz-beszerzés


lehet, amennyiben a beruházás tárgya egyértelműen kapcsolódik a vállalkozás által végzett, vagy üzleti tervében szerepeltetett végezni kívánt tevékenységéhez.

 

Igénylők köre 

 

  • egyéni vállalkozók,
  • kkv-ként működő társas vállalkozások,
  • és szövetkezetek,


amelyek legalább egy éve működnek és nincs lejárt köztartozásuk, illetve hitelkölcsön vagy bankgarancia szerződésből eredő lejárt tartozásuk.

 

Igényelhető hitelösszeg


A Széchenyi Beruházási Hitelben adható minimális hitelösszeg 1 millió a maximális hitelösszeg 50 millió forint, ezek között 100 ezer forintonként emelkedő összegű lehet.

 

Bővebb információ a Széchenyi Beruházási hitel főbb kondícióira vonatkozó Hirdetményben és Üzletszabályzatban, valamint KA-VOSZ Üzletszabályzatában található.

Hirdetmények